Ringsignaler

För några år sedan existerade inte den marknad kring ringsignaler som det gör idag. Då fanns det endast monofona ringsignaler som man även kunde knappa in i telefonen genom en kompositör (ett program som fanns i telfonen). Idag finns det mer än monofona signaler. Det finns polyfona ringsignaler som kanske är det vanligaste, men ut över polyfoniska ringsignalerna finns det även true tones som är riktiga låtar, meddelandesignaler som kan spelas upp när du får sms och uppringningsignaler som andra hör när de ringer till dig istället för de vanliga tonerna.

Ladda ner Ringsignaler

Här finns en lista över sidor där du kan få tag på ringsignaler.
Jamba
På Jamba hittar du de allra senaste låtarna att ladda din mobiltelefon med. De har monofona, polyfona och real tones, vilket är ringsignaler med både musik och röster. Här finner du de allra senaste hitsen och gamla klassiker. Registrera dig idag och få en gratis ringsignal (eller en annan valfri produkt).
Inpoc Inpoc
Inpoc är en av Sveriges ledande butiker som säljer ringsignaler. De slog för ett tag ihop sig med Mobilehits som stod för Sveriges absolut senaste och mäst trändiga ringsignaler. Idag hittar du hela deras utbud på Inpoc.
 
Länkar | Kontakta | Cookies | Om Oss | Sitemap | Mobilt Bredband
Copyright 2001-2007 Mobile's Heaven - Sökmotoroptimering av FeWorks